Zobacz pełną wersję : NBok problem z logowaniem
jarojaro77
2009-08-20, 20:29
Mam problem z zalogowaniem się na BOK.Wyskakuje mi coś takiego:
http://images50.fotosik.pl/184/3cdaebe6ed67128fm.jpg (http://www.fotosik.pl/showFullSize.php?id=3cdaebe6ed67128f)
Czy ktoś też ma taki problem?
Mam problem z zalogowaniem się na BOK.Wyskakuje mi coś takiego:
http://images50.fotosik.pl/184/3cdaebe6ed67128fm.jpg (http://www.fotosik.pl/showFullSize.php?id=3cdaebe6ed67128f)
Czy ktoś też ma taki problem?
Prawdopodobnie na twoim koncie przeprowadzane są zmiany i dla tego nBok masz zawieszony. Jeśli problem będzie dalej występował napisz PW do @Tristan & @Izolda :usmiech:
andreas2008
2009-08-20, 20:39
I zostaniesz "obsłużony" bez czekania w kolejce
Tomasz Berezowski
2009-08-20, 20:50
Raz na jakiś czas musimy coś modyfikowac w systemach i robimy to w nocy :-) Wtedy część usług online może czasem nie działać. Dziś jest właśnie taki dzień, więc lepiej sprobować jutro, a wieczór poświęcić na oglądanie telewizji :-)
Czasem musimy coś modyfikowac w systemach i robimy to w nocy :-) Wtedy czaść systemó może czasem nie działać. Dziś jest właśnie taki dzień, więc lepiej sprobować jutro, a wieczór poświęcić na oglądanie telewizji :-)
Np. przerywającego Filmbox'a HD :D
naimad77
2009-09-14, 22:34
to bede probowal jutro
viking20
2009-09-19, 11:23
Hallo,
od dwóch dni nie mogę się zalogować do N Boxu na własne konto!
Cały czas widnieje napis "proszę czekać" i nic się nie dzieje!
Czy ktoś ma ten sam problempozdrawiam
Hallo,
od dwóch dni nie mogę się zalogować do N Boxu na własne konto!
Cały czas widnieje napis "proszę czekać" i nic się nie dzieje!
Czy ktoś ma ten sam problempozdrawiam
Witam,
Mam ten sam problem od ostatniej wymiany nboxa. BOK informuje, że problem jest złożony i (sic!) nie potrafią podać nawet przybliżonej daty usunięcia problemu. Dodatkowo tak samo nie działa u mnie opcja Moje albumy w Onet Foto - dekoder sugeruje, że profil w Onet Foto nie jest przypisany do nr umowy w N.
Ta przerwa jeszcze potrwa przez jakiś czas. Obecnie prowadzone są prace dotyczące przyszłego funkcjonowania strefy abonenta.
Ta przerwa jeszcze potrwa przez jakiś czas. Obecnie prowadzone są prace dotyczące przyszłego funkcjonowania strefy abonenta.
zniknie nam beta i pojawi sie wreszcie pelna funkcjonalnosc ??
Cierpliwości :ok_t:
Cierpliwości :ok_t:
Zgodnie z zaleceniem uzbrajam sie w Cierpliwosc:ok_t:
A czy problem z Onet Foto jest spowodowany tym samym co problem ze strefą abonenta?
Zgodnie z zaleceniem uzbrajam sie w Cierpliwosc:ok_t:
A raczej zmieniamy hasło z Włącz ciekawość na Włącz cierpliwość :D
Jarosław K.
2009-09-30, 00:40
Co za różnica, czy w nazwie będzie "beta" - ważne jak będzie działać.
Wlasnie jest roznica!
Wczoraj opisalem tu jaka byla odpowiedz na moja reklamacje dot. niemoznosci zalogowania sie do nBOK.
Niestety tutejsi CENZORZY momentalnie usuneli to co napisalem, a napisalem, ze generalny wydzwiek odpowiedzi N na moja reklamacje byl taki by "spadac na drzewo"
-usluga jest w fazie testow i ITI Neovision nie gwarantuje dzialania tej funkcjonalnosci
-usluga jest w fazie testow i nie jest czescia umowy swiadczenia uslug
-ITI Neovision zastrzega sobie do zmian w udostepnianiu nowych funkcjonalnosci co nie ma wplywu na jakosc swiadczonych uslug
-ITI Neovision udostepnia mozliwosc zamawiania VoD przez linie telefoniczna lub "komputer"
-reklamacja nie moze byc rozpatrzona pozytywnie
-pracuja nad poprawa funkcjonalnosci logowania do nBOK i zalecaja cierpliwosc
-zgloszenie reklamacji nie powoduje zawieszenia obowiazku biezacego regulowania oplat :D
Slowa "TEST" / "wersja BETA" to sa klucze, ktore pozwalaja na odrzucenie reklamacji abonentow - i poslanie ich na drzewo.
Oczywiscie testy nie przeszkadzaja N na soczyste reklamowanie sie uslugami i funkcjonalnosciami, ktore sa w fazie testow ALFA/BETA/TETA... i najczesciej nie dzialaja!
W innym watku opisalem tez odpowiedz n na moja reklamacje braku DD5.1 na nFilm HD 1/2 - to tez "ciekawa" odpowiedz N :D
ja już czekam z trzy tygodnie i nic ,teraz pojawił się napis że przepraszają ale jak długo jeszcze można przepraszać:tuli:
Zadzialala "Niewidzialna reka " cenzora ? post moiego autorstwa , nieobrazajacy nikogo a raczej zadajacy i stawiajacy pytanie do konkretnej osoby zostal skasowany ,,
Zasady i regulamin forum nie zostaly naruszone , wiec dlaczego wystapila taka sytuacja ??
Post byl zwiazany z TEMATEM // to dla informacji Izoldy //
co do Tematu ponownie , mimo ryzyka ponownego naruszenia ?? zasad ,
stawiam pytanie , kiedy mozemy oczekiwac uruchomienia poprawnie i w pelni funkcjonalnie dzialajacej platformy web dla abonentow ?
i ..... Wlaczam Cierpliwosc
jarojaro77
2009-10-22, 09:20
Dlaczego nie można się zalogować na stronie Internetowego Centrum Abonenta.Próbowałem kilka razy i nic z tego.
Dlaczego nie można się zalogować na stronie Internetowego Centrum Abonenta.Próbowałem kilka razy i nic z tego.
Czy ktoś jeszcze zauważył podobny problem?
Czy ktoś jeszcze zauważył podobny problem?
Logowanie nie powiodło się z przyczyn technicznych, prosimy spróbować później. Jeśli błąd będzie się powtarzał prosimy skontaktować się z Biurem Obsługi Klienta 0 801 05 55 05 lub (48 12) 294 78 00.proszę zaakceptować regulamin nBOK
Potwierdzam nie ma możliwości zalogowania.
Również potwierdzam,logowanie nie powiodło się.....
Ok, dziękuję - informacja została zgłoszona. Miejmy nadzieję, że szybko uda się wyeliminować tą niedogodność.
Tak Izoldo problem dalej istnieje . komunikat " Logowanie nie powiodło się z przyczyn technicznych, prosimy spróbować później. Jeśli błąd będzie się powtarzał prosimy skontaktować się z Biurem Obsługi Klienta 0 801 05 55 05 lub (48 12) 294 78 00. "
Jakies prace techniczne przy bazie trwaja ?
Sprzed chwili:
Logowanie nie powiodło się z przyczyn technicznych, prosimy spróbować później. Jeśli błąd będzie się powtarzał prosimy skontaktować się z Biurem Obsługi Klienta 0 801 05 55 05 lub (48 12) 294 78 00.
jarojaro77
2009-10-22, 13:41
U mnie nadal nie działa.
Już działa.
Również, potwierdzam.
jarojaro77
2009-10-22, 15:35
U mnie też już działa
Jestem od niedawna użytkownikiem N i też mam problem z logowaniem do ICA ,ale najpierw chciałbym się dowiedzieć , który nr przy logowaniu mam wpisywać nr/nr Abonenta czy nr Konta Wirtualnego? Dodam tylko ,że jak podaje nr abonenta i hasło literowe , mam komunikat ,że konto zostało zablokowane...
Jestem od niedawna użytkownikiem N i też mam problem z logowaniem do ICA ,ale najpierw chciałbym się dowiedzieć , który nr przy logowaniu mam wpisywać nr/nr Abonenta czy nr Konta Wirtualnego? Dodam tylko ,że jak podaje nr abonenta i hasło literowe , mam komunikat ,że konto zostało zablokowane...
To już sobie zablokowałeś konto. Musisz dzwonić do BOK telefony podane wcześniej.
Do poprawnego logowania numer abonenta + hasło literowe :usmiech:
vBulletin v3.6.4, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.