Zobacz pełną wersję : Promocja Rekorderowa
Czy jeśli mam vod, hity filmowe, sport i mototryzację i style moda muzyka w promocji rekorderowej, to czy po 15 miesiącach, jak umowa przejdzie w status nieokreślony, będę mógł zamienić hity, alo style na inny pakiet? Ewentualnie, czy po upływie tych 15 miesięcy będę mógł zrezygnowac z jednego z 3 pakietów jakie wybrałem?
Wg mnie - już dziś możesz zrezygnowac z jednego z pakietów, umowa promocyjna wymagała wzięcia 2 pakietów + VOD na okres promocyjny
Hmm. a czy mogę zamienić pozostałe? Bo chyba nie mogę w ciągu 15 miesięcy, na które mam umowę. Interesuje mnie, czy po upływie tych 15 misięcy będę mógł wymienić wszystkie pakiety na inne?
@dżon - przeczytałem regulamin tej promocji i niestety wynika z niego że przez 15 miesięcy musisz pozostać z tymi pakietami które masz
Warunkiem skorzystania z Promocji jest aktywacja przynajmniej dwóch płatnych Pakietów (z wyjątkiem „Pakietu Cinemax”, który do końca 2007 roku dostępny jest nieodpłatnie, wraz z wykupionym pakietem „Hity Filmowe”) a także usługi „VOD-filmy i programy na życzenie”. Pakiety wybrane przez Abonenta w momencie zawierania Umowy o Abonament na Warunkach Promocji, a także Pakiety wykupione przez Abonenta w dalszym okresie obowiązywania Umowy o Abonament i usługa „VOD-filmy i programy na życzenie” o wartości katalogów VOD równej, co najmniej 30 złotych miesięcznie*, muszą pozostać aktywne przez cały okres, na jaki została zawarta Umowa o Abonament na czas określony.
Po 15 miesiącach umowa zostaje przedłużana automatycznie na tych samych zasadach, więc obawiam się że nie masz wielkiego pola manewru - ale może przedstawiciel "eN" rozwieje Twoje wątpliwości
no tak, ale po tych 15 miesiącach umowa przechodzi na czas nieokreślony, a w umowie jest, że pakiety i vod muszą pozostać te same na czas określony umowy, no nie?
Nie kumam:/
n_łukasz
2007-07-05, 09:08
zgadza się. Po 15 miesiącach można dokonywać dowolnych modyfikacji zgodnych z regulaminem świadczenia usług.
Obecnie natomiast może Pan dołączyć nowe Pakiety, jednak deklarując, iż rówież będzie Pan z nich korzystał do kończa trwania umowy na czas określony.
vBulletin v3.6.4, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.