PDA

Zobacz pełną wersję : Sprzedam sprzęt do nbox recorder ;x

darud_ek
2007-09-04, 23:07
Witam wszystkich!

Jestem tutaj nowy, więc z góry proszę o wyrozumiałość ;) mam do sprzedania ładny komplecik: 50m kabla antenowego plus końcówki F, konwerter Twin LNB w sam raz do nbox recorder oraz antenę satelitarną. Sprzęt jest następujący:

- Antena Corab 900 szara
- Kabel Triset-113 50m plus końcówki F
- Konwerter Monoblock Twin V-22 LNB

Sprzęt sprzedaję, ponieważ kurier który miał przyjechać do mnie z przesyłką poleciał sobie leciutko w kulki i przesyłka przyszła z 5 dniowym opóźnieniem. Ja niestety musiałem wyjechać i zamówić nowy sprzęt na miejscu. Sprzęt jest nowiutki, zakupiony w jednym z największych sklepów w Polsce, oryginalnie zapakowany, nie otwierany. Tak jak przyjechał, tak leży w moim pokoju w Częstochowie. Mi jest już niepotrzebny, a szkoda, bo właśnie to chciałem podłączyć do dekodera. Nie ma sensu, aby leżał w domu, może komuś się przyda ;) Po wszelkie informacje proszę pisać na maila, ewentualnie gadulca 3751429. Zgadać również możemy się na skype: darudus_skype. W okolicach weekendu postaram się wystawić aukcję na allegro, jeśli tylko znajdę czas. Cena oczywiście do negocjacji. Chętnie wyślę fotki sprzętu i odpowiem na wszystkie pytania związane ze sprzedażą. W tym tygodniu dostępny jestem po godzinie 18 do oporu ;) Pozdrawiam serdecznie ;x

deck
2007-09-04, 23:09
z tego co ja wiem masz 10 dni na zwrot sprzętu zakupionego "na odległość" o ile nie była to aukcja na alledrogo . nie musisz wymyślac nawet powodu .