Zobacz pełną wersję : Jakie będą kolejne kanały w ofercie Nki ?? ??
Zaciekawiony
2006-11-26, 17:39
Czy ktoś ma info jakie kanały poszerzą oferte N ? Jeśli wiadomo jakie to czy w HD? Przedstawiciele N mogliby troche objaśnić nam sytuacje. Poszukuję platofrmy cyfrowej ale nie chcę podpisywać umowy nie wiedząc co będzie w ofercie bo to co jest nie jest jakimś wielki hitem a tak było reklamowane.Mógłby się tu wypowiadać jakiś przedstawiciel N ? My zadajemy pytania to niech ktoś rzetelnie nam udziela odpowiedzi !
Zaciekawiony
Zapomnij o konkretnej odpowiedzi.
Nikt z N-ki Ci nie odpowie , czy jutro będzie coś nowego :D
a Ty pytasz o przyszłość :D :D
- dosłownie " Włącz ciekawość " do końca :!:
PS
No tak, patrząc na nick , to już włączyłeś :D :D
Pozdrawiam
Jak już było gdzieś pisane: nie tylko "ciekawość" lecz bardziej stosowne byłoby "cierpliwość". Prezes Sojka żegnając sie na konferencji zapowiedział następne spotkanie za "kilkanaście" [podkreślam by nie mylić z "kilka"] tygodni się znowu spotkamy... :lol:
Zaciekawiony
2006-11-27, 19:58
Ciekawośc włączyłem i narazie tylko to mi zostaje :D Na tym forum powinni jednak być jacyś przedstawiciele Nki bo to co tu się dzieje to żenada , wylęgarnia domysłów a N tylko patrzy i się cieszy:| Takim zachowaniem raczej rzeszy klientów nie przyciągną.
Proponuję kanał "Super Reklama" tylko i na wyłączność w N!
24 godziny na dobę... z fonią ustawioną na max głośność.
p.s. a już chciałem kupić N PVR... ale poczekam aż COŚ będzie działać zgodnie z obietnicami.
Na razie to "kicha" :oops:
Proponuję kanał "Super Reklama" tylko i na wyłączność w N!
24 godziny na dobę... z fonią ustawioną na max głośność.
Koniecznie w HD ;)
@Zaciekawiony - nikt z przedstawicieli ITI nie udzieli ci takiej informacji na forum, być może sa prowadzone rozmowy ale najważniejsza w nich jest tajemnica handlowa i jeżeli będą jakiekolwiek nowe kanały to dowiesz się o nich z oficjalnej konferencji - nie wcześniej
NonStop Kino ma być na wiosnę, ale jak koledzy już pisali, takich odpowiedzi nikt wcześniej nie poda dopóki nie będzie 100% dopięte, bo jak sie powie a coś się wydarzy po drodze, to będą znowu tysiące reklamacji i samobójstw.
Niema to jak seriale z 20 letnim stazem pelen wypas.
A MGM jeszcze niema ale hiciory beda wczesniej niz w kinie:))
Zaloze sie ze Rambo 1 to tam bedzie nowosc.
No i kor.....wa te jeba..ne powturki jedna goni druga szczegolnie na TVN Turbo ja rozumie normalna powtorke ale choc uwielbiam ten program to ich ramowka zmiescila by sie w jeden dzie i nawet by zostalo czasu na milion reklam. Platforma N to wspaniala zecz:))
magik666
2006-12-03, 18:23
Niema to jak seriale z 20 letnim stazem pelen wypas.
A MGM jeszcze niema ale hiciory beda wczesniej niz w kinie:))
Zaloze sie ze Rambo 1 to tam bedzie nowosc.
No i kor.....wa te ***..ne powturki jedna goni druga szczegolnie na TVN Turbo ja rozumie normalna powtorke ale choc uwielbiam ten program to ich ramowka zmiescila by sie w jeden dzie i nawet by zostalo czasu na milion reklam. Platforma N to wspaniala zecz:))
Miałem ślinkę na RECORDER, i co się okazało, "N" z niczym sobie nie jest w stanie poradzić, to formum już pokazuje jak cienko jest z "N". Co z tego że stawiam tutaj topik jak i tak nikt na pytania nie odpowiada, co z tego że mam NBOX w domu jak jego możliwości okazały się być mocno przesadzone, a oprogramowanie jest śmieszne, Gdzie te wodotryski które nam obiecano ?? I tu tylko powiem jedno na polskim rynku rządzi i rządziła CYFRA+ i oby rządziła do końca świata, żałuję że zrezygnowałem z jej usług na rzecz "N" i że muszę czekać aż 15 m-cy na rozwiązanie umowy, chętnie zrezygnuję jak będzie możliwość. Coś do "N" jak szybko zyskaliście klienta tak szybko go możecie stracić pozdrawiam.
Co z tego że stawiam tutaj topik jak i tak nikt na pytania nie odpowiada...
tak z ciekawosci przejrzalam twoje posty i zastanawiam sie o jaki topic i ktore pytanie sie tak burzysz. ;)
jak znam życie to kolejne kanaly to będę kolejne produkty ze znaczkiem tvn.
Ja nie miałbym nic przeciw. W końcu nie logo kanału jest ważne, ale treść.
I dobrze by było! Discovery Historia to jeden z najlepszych programów w n-ce. TVN ligua - oglądałem chwile i było nawet ciekawie. TVN i TVN24 chyba nie wymagają komentarza???
Pomyślałem ,że dla porządku treba dodać ten cytat, żeby uciąć wszelkie spekulacje i bicie piany :
" Maciej Sojka, prezes spółki ITI Neovision prowadzącej N, podkreśla, że obecnie oferta programowa platformy jest już pełna"
a to link do artykułu
http://gospodarka.gazeta.pl/gospodarka/1,52981,3804107.html
pozdrawiam
Pomyślałem ,że dla porządku treba dodać ten cytat, żeby uciąć wszelkie spekulacje i bicie piany :
" Maciej Sojka, prezes spółki ITI Neovision prowadzącej N, podkreśla, że obecnie oferta programowa platformy jest już pełna"
a to link do artykułu
http://gospodarka.gazeta.pl/gospodarka/1,52981,3804107.html
pozdrawiam
Buhahhahaha.... nie moge normalnie. Ale intrepretacja...
Czy uważasz, że to oznacza, że w n nie pojawią się nowe kanały???
Bez obrazy ale zdrowy na umyśle człowiek, który przeczytał CAŁY TESKT doskonale wie, że chodziło o obecną (i zapowiadaną ofertę) a konkretnie o opóźniejsze w uruchomieniu kilku kanałów (patrz akapit wyżej).
Ludzie, błagam was, pomyślcie trochę zanim coś napiszecie...
Widze Merdox ,że podchodzisz bardzo poważnie do tematu, więc się popawie i napisze, że to trochę dla żartu. Chodziło mi troche o ostudzenie fantazji piszących.
Poprawiając się proponuje dołączyć w przyszłości kanały z paczki VIASAT, szczególnie HISTORY i SPORT
/pozdrawiam
Widze Merdox ,że podchodzisz bardzo poważnie do tematu, więc się popawie i napisze, że to trochę dla żartu. Chodziło mi troche o ostudzenie fantazji piszących.
Poprawiając się proponuje dołączyć w przyszłości kanały z paczki VIASAT, szczególnie HISTORY i SPORT
/pozdrawiam
Oki przepraszam, poniosło mnie, a żartu nie zauważyłem. Za dużo tu głupawych spekluacji niczym nie podpartych (w obydwie strony), a ja już alergicznie na takowe reaguje.
Co do Viasat jak najbardziej się podpisuje.
Generalnie - spekulowanie nic nie da - możemy rzucać swoje propozycje i tyle. N-ka albo je weźmie pod uwagę, albo nie i tyle. Trzeba nam czekać do najbliższej konferencji, a o tej cisza. Mowa była o kilku- klikunastu tygodniach. Czyli jak? Pewnie luty, marzec... do tego czasu proponuje sobie darować jakiekolwiek spekulacje. N-ka słowa nie piśnie...
Pozdro
magik666
2007-07-23, 02:57
tak z ciekawosci przejrzalam twoje posty i zastanawiam sie o jaki topic i ktore pytanie sie tak burzysz. ;)
Chodziło mi o te które zostały usunięte... Te które widocznie są niewygodne dla 'N'.
tragedia
2007-07-23, 17:20
moze trzeba przypominac im caly czas o naszych prpopzycjach bo jak narazie to nawet kanalow fta nie dolaczyli wszystkich
Pytania o nowe kanały szybko na tym forum konczą w koszu, troche to przykre.
peterpeter
2007-07-24, 12:10
bo informacje są wyczerpujące , natępne nowości "CDN" :) :)
Same pytania żadnych odpowiedzi.
Małe info o zapowiedzianych już kanałach i konferencji? http://www.satkurier.pl/?n_platforma/&kat=236&id=37285
Pożyjemy zobaczymy.
Czytając ten artykuł to naprawdę jeżeli Nka chce konkurowac z pozostałymi platformami z tym co ma i zapowiada ? Naprawdę ciemno widzę przyszłoś Nki ( moją zresztą też).Obym się mylił.
conrados77
2007-07-30, 13:21
Sadzac po zapowiedziach n-ka idzie w nisze programowe. Byloby to dobre gdyby oferte ogolna mieli dobra. Chociaz ja nie narzekam. Jedyne programy ktorych mi jeszcze brakuje to polsat i TV4. Pozniej mozna dodawac programy ktore oglada garstka fanow i hobbystow ;)
peterpeter
2007-07-30, 15:04
możesz zostać mile zaskoczony ;-)
vBulletin v3.6.4, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.