Zobacz pełną wersję : PROBLEM
niezadowolona
2006-11-26, 22:01
Poradzcie co mozna zrobic z takim fantem...zamowilam sobie to '' COŚ'' i nie dość, że kurier spóźnił się kilka dni ( da sie to jakoś przeżyć), ale po wielogodzinnej instalacji, ustawianiu anteny i całej reszty...okazalo się że nr nboxa nie zgadzaja z tymi na umowie i ...lipa, mowią, że aktywowali, ale co sie zastanawiam :roll: Od miesiaca próbuje wymienic i zrobić cokolwiek pisze, dzwonie i znowu pisze i dzwonie (ciekawe kto zaplaci za tel :x ) a oni dosłownie nic nie robią, zadnej reakcji z strony ITI nie ma ...żenada TELEWIZJA N- jak NIC!!!!
romanoff
2006-11-26, 22:49
Droga Niezadowlona!
Kup butelkę, zaproś kochanka, zasłoń sztory i oddaj się zapomnieniu. To będzie na prawdę miłe. A Enką nie kłopocz się. Oni już tak mają. Nic innego nie przychodzi mi do głowy. Miłego wieczoru!
niezadowolona
2006-11-26, 22:54
Pomysł niezły :lol: ....tylko co na to wszystko Pan Mąż powie :P
Nic nie powie, bo też ma kochanke :D
Pozdr.
niezadowolona
2006-11-26, 23:00
...i oby tylko chciał Ją zaprosić :P bedzie sex - party :P zamiast durnego gapienia sie w TV :lol:
romanoff
2006-11-26, 23:03
Dobrze gadasz, Niezadowolona! Najgorsza rzecz w seksie to powszedniość. Tak trzymać! Jestem z Tobą!
romanoff
2006-11-26, 23:08
Niezadowolona! Zapomiałem powiedzieć o najważniejszym. Jakby Twój Małżonek mial coś przeciw, rozwiedź się. Czy pamiętsz, jak dobrze Ci było, gdy byłaś sama i niezależna, pozbawiona tych wszystkch pytań: gdzie, dokąd, po co, z kim, kto, dlaczego...?
za 15 miesięcy lub 24 w zależności jaką umowę podpisałaś twój problem się rozwiąże sam. Nie zapomnij o miesięcznym wypowiedzeniu. Masz ten plus że przynajmniej nic się Boxowi nie stanie, tylko go dobrze schowaj.
Musze Cię zmartwić, należało i jedno i drugie przy kurierze sprawdzić. Co możesz zrobić? skopiuj dokumenty, sfotograuj nboxa, napisz list polecony z pełnym opisem sprawy. Może się uda.
za 15 miesięcy lub 24 w zależności jaką umowę podpisałaś twój problem się rozwiąże sam. Nie zapomnij o miesięcznym wypowiedzeniu. Masz ten plus że przynajmniej nic się Boxowi nie stanie, tylko go dobrze schowaj.
Musze Cię zmartwić, należało i jedno i drugie przy kurierze sprawdzić. Co możesz zrobić? skopiuj dokumenty, sfotograuj nboxa, napisz list polecony z pełnym opisem sprawy. Może się uda.oddaj to g***o póki czas
Myślę, że w takiej sytuacji, skoro trwa to od miesiąca, to iti powinno ze wstydu się spalić.
vBulletin v3.6.4, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.