Zobacz pełną wersję : LOST - sezon 4.
Momi skromnym zdaniem to będzie największy hit nadchodzących kolekcji VOD :) Z utęsknieniem czekam na czwarty sezon (w AXN pewnie maj, w TVP wrzesień '08), a u nas już niedługo :)
Orientuje się ktoś w jakiej kolekcji to będzie dostępne? nScreen?
Na konferencji Sojka mowil, ze nScreen.
Momi skromnym zdaniem to będzie największy hit nadchodzących kolekcji VOD :) Z utęsknieniem czekam na czwarty sezon (w AXN pewnie maj, w TVP wrzesień '08), a u nas już niedługo :)
Orientuje się ktoś w jakiej kolekcji to będzie dostępne? nScreen?
to nie bedzie hit.Bedziesz mial to samo co na AXN tylko bez reklam.Nawet nie bedziesz mial mozliwosci zmienic sciezki dzwiekowej na 5.1(seriale w stanach sa w standardzie 5.1) a tutaj to tylko nie bedzie reklam.ja tam wole poczekac do lutego na AXN i sobie spokojnie obejrzec a co do reklam to sobie najpierw nagram a pozniej na reklamch przewine sobie ;)
hitem na VOD by byl dziek 5.1, napisy i lektor
to nie bedzie hit.Bedziesz mial to samo co na AXN tylko bez reklam.Nawet nie bedziesz mial mozliwosci zmienic sciezki dzwiekowej na 5.1(seriale w stanach sa w standardzie 5.1) a tutaj to tylko nie bedzie reklam.ja tam wole poczekac do lutego na AXN i sobie spokojnie obejrzec a co do reklam to sobie najpierw nagram a pozniej na reklamch przewine sobie ;)
hitem na VOD by byl dziek 5.1, napisy i lektor
W VOD zapewne będzie przynajmniej 16:9 i nie będzie zaśmiecać ekranu niemałe logo AXN. W lutym zapewne Lost na AXN się nie pojawi bo 4 sezon w USA startuje na początku lutego, tak więc w AXN zapewne gdzieś dopiero koło kwietnia się pojawi. Co i tak jak na polskie warunki będzie dobrym wynikiem.
nScreen, to wypas :)
taaa, na VOD w styczniu, a w AXN najszybciej w maju, do tego 16/9, lepsza jakość obrazu (bo gorzej się chyba nie da :D), kilkanaście dni po premierze amerykańskiej, brak reklam i ogromnego loga AXN...
na co tu narzekać? :P
nScreen, to wypas :)
taaa, na VOD w styczniu, a w AXN najszybciej w maju, do tego 16/9, lepsza jakość obrazu (bo gorzej się chyba nie da :D), kilkanaście dni po premierze amerykańskiej, brak reklam i ogromnego loga AXN...
na co tu narzekać? :P
Niektórzy muszą sobie ponarzekać ;).
taran102
2007-10-27, 14:02
Dla mnie też Vod to świetna sprawa i cieszę się, ze są nie tylko tacy co ciągle narzekają
a skad wiecie ze bedzie 16:9?
moze tez byc zwykle 4:3,najpierw niech dadza a pozniej bedzie mozna dyskutowac o LOST,moze jeszcze napiszcie ze bedzie dzwięk 5.1 ;)
a jesli chodzi ogolnie o VOD to jest sredni,wole osobno brac filmy lub seriale ale pod warunkiem ze bedzie zmiana sciezki dzwiekowej, napisy i dzwiek 5.1 to dopiero wtedy bede mogl sobie cos zamowic,bo wczesniej to sie zalamalem oferta VOD bo mialem ja przez 0,5r i jak najszybciej zrezygnowalem.
na 5.1 to raczej nikt nie liczy, ale co do 16/9 to jestem pewien i ręczę za to swoją głową :)
a skad wiecie ze bedzie 16:9?
moze tez byc zwykle 4:3.
Do tej pory wszystkie seriale w nScreen są w 16:9 dlaczego więc z Lost ma być inaczej?
nie tylko w nscreen. Zauważyłem, że w ogóle od września całe VOD ma już nowe pozycje w 16/9. Zostało chyba tylko 5 czy 6 pierwszych pozycji, które poleciały w 4/3
vBulletin v3.6.4, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.