Zobacz pełną wersję : Z jakiej platformy korzystasz?
Zaznaczyłem odp. 3 zgodnie z prawdą. Mam nadzieję że na n sie również zdecyduję, ale tylko wtedy gdy:
- będzie kanał sportowy w HD a nie SD - obiecali
- bedzie kanał filmowy HD - obiecali
- będzie obiecany vod i pvr za max cenę 2-ch biletów do kina - obiecali
Chciałbym mieć niedługo możliwość powiedzieć: "Jak mówią tak robią", więc trzymam kciuki, powodzenia i szybkiego zobaczenia.
W końcu najnowocześniejsze studia w Europie i najbardziej kreatywny zespól ludzi jaki "widzialem" do czegoś zobowiązują. A odnośnie jakości SD i PAL to proszę brać przykład z ARD, ale to na Astrze :wink: .
pozdrawiam
1. Jest nsport
2/3. obiecali to dadza :)
Dali nie dali jak będzie coś na rzeczy to się dowiemy. Lepiej aby nie kombinowali i nie grali na nerwach abonentów, dziwię się dlaczego to co jest FTA np TVP Kultura jest kodowane. Razi to w oczka.
Ja mam Cyfrowy Polsat - już niedługo przejmę na własność dekoder.
Jestem zadowolony - problemów nigdy praktycznie z nim nie było.
No może poza jakością w czasie deszczu i opadów śniegu :/ bo wtedy nie idzie nic obejrzeć :( Mam nadzieję, że pod tym względem N-ka będzie niezawodna :]
No a jak narazie czekam na coś więcej :]
Szczególnie na jakiś Nbox Max z kilkoma tunerami.. tak aby płacąc jeden abonament można było podłączyć do centralki telewizory w różnych pomieszczeniach :]
Ciekawym też pomysłem byłyby urządzenia które przechwytywały by sygnał z pilota w innych pomieszczeniach a sygnał do centralki transmitowały drogą bezprzewodową :] np Wi-Fi ... czyli jedyny kabelek byłby do telewizora.. Gdyby tak istniały jeszcze takie długie kable zapewniające jakość HD ? :)
Czekam na jeden abonament i wiele pomieszczeń :]
Ciągle czekam, ale już praktycznie jestem zdecydowany na n-ke.
a ja jeszcze czekam. Jak enka będzie mieć jakąś dobrą promocję to może wtedy. Mi się nie pali. Poza tym muszą jeszcze dużo poprawić, choćby w oprogramowaniu nboxów. Jestem ich przyszłym klientem, ale na to co mają obecnie jeszcze nie lecę z językiem na wierzchu... niech się bardziej postarają
a ja jeszcze czekam. Jak enka będzie mieć jakąś dobrą promocję to może wtedy. Mi się nie pali. Poza tym muszą jeszcze dużo poprawić, choćby w oprogramowaniu nboxów. Jestem ich przyszłym klientem, ale na to co mają obecnie jeszcze nie lecę z językiem na wierzchu... niech się bardziej postarają
I to jest prawidłowa postawa. Świadomy wybór. Nie zasilisz przynajmniej grupy postępującej wg zasady "nie chcem ale muszem".
eugene23
2007-01-31, 20:09
Jestem abonentem n-ki, Cyfry+ i Cyfrowego Polsatu. N-ka full pakiet, Cyfra tematyczny + Canal+, CP pakiet mini. Mam to co chcę i kosztuje mnie to, policzmy: 98zł. + 76zł. + 9,90zł. czyli 183,90zł. Drogo ale za to wybór duży. Z HBO zrezygnowałem bo nie mogę patrzeć na piksele wielkości stodoły i zazielenienie każdego filmu.
Ja jestem Abonamentem Cyfrowego polsatu Full pakiet relax mix i Cyfry+ Tematyczny + HBO i jak na razie mi się do n nie spieszy oferta programowa musi być poprawiona :D
jak w podpisie :shock: :shock: :shock:
vBulletin v3.6.4, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.