Zobacz pełną wersję : Opcja Sleep - nie potrzebna?
Wczoraj tradycyjnie chciałam ustawić wszystko żeby się wyłączyło za jakieś 30 min ( zasypiam przy tv, nie smiac sie :P ) i zdałam sobie sprawę że nie ma w nboxie opcji sleep. Chyba, że czegoś nie dopatrzyłam. Nie widziałam żeby ktoś więcej się skarżył, czyżby inni rozwiązywali to w inny sposób?
potargany
2006-11-30, 11:44
a masz opcje sleep w tv ?
mnie tez to przeszkadza - wystarczy ze tuner by przeszedl w stan czuwania , tv sie wylaczy sam po 2 minutach
Chciałabym żeby ktoś z kompetentnych osób (n) odpowiedział czy pojawi się jakaś opcja umożliwiająca przechodzenie nboxa w stan spoczynku bez bezpośredniej ingerencji użytkownika (przycisk na pilocie,obudowie). Nie znam się na tyle na technice, żeby wiedzieć czy dodanie takiej opcji jest możliwe, a bardzo by mnie ucieszyła, gdyż sporo urządzeń taką posiada w standardzie i jak dla mnie jest bardzo potrzebna. Dzisiaj czeka mnie kolejny wieczór bez tv w tle :(
To jest "nowa generacja" i widocznie nie potrzeba takich opcji jak były w starych generacjach. :lol: :lol:
spaceman
2006-12-01, 11:17
a masz opcje sleep w tv ?
mnie tez to przeszkadza - wystarczy ze tuner by przeszedl w stan czuwania , tv sie wylaczy sam po 2 minutach
Ja mam ale to jakby nie ma znaczenia. Mam SONY BRAVIA podłączone przez HDMI i teraz śmiesznie - jeśli TV wyłączę zanim wyłącze dekoder to po ponowym odpaleniu brak sygnału (mogę sobię włączac i wyłączać dekoder do woli). Muszę najpierw przyciskiem RES zmniejszyć rozdzielczość, poczekać aż załapie i dopiero wraca obraz.
To sie nazywa kompatybilnosc z partnerem technologicznym :)
Nowa generacja znow gora!
vBulletin v3.6.4, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.