PDA

Zobacz pełną wersję : ważne dla mnie

edex42
2007-12-07, 22:27
Witam a ja mam pytanie bardzo ważne .Prosze mi odpowiedzieć dlaczego w pakiecie informacie i rozrywka brakuje kanału POLSAT ,przecież z tego co sie orientuje to platforma polsatu posiada wszystkie kanały telewizji n czyli tvn,tvn24,tvngra.tvnmeteo ,itd może ktoś mi wytłumaczy o co wtym wszystkim chodzi z góry dziękuje i czekam na odpowiedż .Pozdrawiam

taran102
2007-12-08, 00:35
Witam a ja mam pytanie bardzo ważne .Prosze mi odpowiedzieć dlaczego w pakiecie informacie i rozrywka brakuje kanału POLSAT ,przecież z tego co sie orientuje to platforma polsatu posiada wszystkie kanały telewizji n czyli tvn,tvn24,tvngra.tvnmeteo ,itd może ktoś mi wytłumaczy o co wtym wszystkim chodzi z góry dziękuje i czekam na odpowiedż .Pozdrawiam

Chłopie zlituj się, to już tyle razy było opisywane. Skorzystaj z funkcji "Szukaj". Sam juz kiedyś też to wyjaśniałem

acz2
2007-12-08, 05:30
Nie latwiej odpowiedziec tylko sie madrzyc.

zyga
2007-12-08, 08:21
Najprościej mówiąc, Polsat ma podpisaną umowę na emisję niektórych (w tym głównych) kanałów TVN, a ITI umowy na emisję kanału Polsat nie ma. Dopóki się to nie zmieni, Polsatu nie będzie, chyba, że zacznie nadawać FTA z satelity, to go może umieszczą koło Polsatu 2, co zapewne nie nastąpi.