Zobacz pełną wersję : Bajki dla najmłodszych
Mam do was pytanie ;) W najbliższym czasie zamierzam kupić N-ke. W związku z tym mam do was pytanie: czy w ofercie programowej jest jakiś program (przynajmnie jeden) na którym przez większość dnia lecą bajki dla dziecii (nie muszą być po polsku)? Nie wliczając tych z pakietu "DZIECI" bo dodatkowe 16zł na miesiąc nie wchodzi w grę. Z góry dziękuje za pomoc
Ronaldinho
2008-01-14, 21:44
Kup sobie CP tam jest fajny kanał dla dziecii do 4 lat BBC Cbeebies dobre bajki dla nich np. teletubisie william spot binka robociki i dobre bajki edukacyjne np. cyferki smyki polecam.
Człowieku, skoro on chcę zainwestować w n to po co mu wyjeżdżas z teksem jaki to ten lipny polsat jest dobry. Więc takie kanały sa, a przynajmniej były - gulli, super rtl i pare innych, ale nie wiem czy jeszcze są.
Ronaldinho
2008-01-14, 22:02
Ja pierdyle Uryn masz problem normalnie... <lol> Jak chce kanał dla dzieci to niech kupi Cp po co ma oglądać Kike czy inne niemieckie badziewia jak ma po polsku...
piotr-em
2008-01-14, 22:06
Ja pierdyle Uryn masz problem normalnie... <lol> Jak chce kanał dla dzieci to niech kupi Cp po co ma oglądać Kike czy inne niemieckie badziewia jak ma po polsku...
... bo napisał, że wydatek 16 zł nie wchodzi w grę?
Maaax - bez tych dodatkowych 16 zł może być problem. Jednak uważam, że dla pakietu Dzieci warto je wydać.
Ronaldinho - ja proponuję weź się lepiej za treningi, bo coś z formą sportową ostatnio nie najlepiej. Zresztą z formą grzecznościową też grubo poniżej kreski!
Tak lepiej wydaj te 16 zł na pakiet dzieci i tam jest dużo fajnych i ciekawych programów dla dzieci.Osobiście widziałem kiedyś jakieś bajki na Super RTL,RTL i jakimś włoskim.No i są bajki jeszcze na TVP 1,lol:D
maaax,
Jeśli nie chcesz inwestować dodatkowych środków w odbiór kanałów dla dzieci, to w pakiecie Informacja i Rozrywka, który każdy klient otrzymuje w prezencie do końca trwania umowy, są również kanały z bajkami:
HOT BIRD -
RAI Gulp
Smile of a Child (angielski - możliwość nauki języka)
Children's Channel (arabski ;)
ASTRA -
KI.KA (niemiecki - możliwość nauki języka)
NICK (niemiecki)
Super RTL
Ronaldinho potrafisz czytać ze zrozumieniem??
maaax wyraźnie napisał, że chce zainwestować w N ! a nie w CP więc po jaką ... wylatujesz z tekstem o zakupie CP?
Kup sobie CP tam jest fajny kanał dla dziecii do 4 lat BBC Cbeebies dobre bajki dla nich np. teletubisie william spot binka robociki i dobre bajki edukacyjne np. cyferki smyki polecam.
CZŁOWIEKU TU JEST forum telewizji n a nie zacofanej technologicznie telwizji polsat cały czas mnie zastanawia co ludzie widzą w tej beznadziejnej telewizji nie moge znalesc sobie wytłumaczenia zero dobrego sportu zero filmu mieszanka duzej ilosci nie potrzebnych nikomu kanałów rozumiem cyfre mimo ze nigdy nie kupi sobie tej złodziejskiej telewizji ale mają i dobry sport i film a polsat nic ale ludzie jak muchy ciagnie do gówna
vBulletin v3.6.4, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.