PDA

Zobacz pełną wersję : Pakiet TeleDOM - kiedy?

eSiK
2006-12-14, 02:56
To, że pod tajemniczym guzikiem "M" z daszkiem na pilocie kryć się będzie serwis TeleDOM, to już sporo osób wie...
Kto nie wie, to odsyłam na stronę www.teledom.pl :)
Znamy także ofertę tej usług...
Mam w związku z tym pytanie do kogoś z 'N' - kiedy będzie można się spodziewać tej usługi i jaka będzie cena za tą 'przyjemność' ;)

ry2n
2006-12-14, 07:18
Nie jestem z "n", ale domyslam się, że tele.Dom będzie potrzebował jakiegoś kanału zwrotnego. Czyli uruchomienie nastąpi pewnie łącznie z uruchomieniem złącza sieciowego. USB ma być uruchomione na wiosnę, sieć albo równolegle, albo później. Ale tylko domysły....

Masiek
2006-12-14, 08:43
Widać na stronie teledom, że to "ADB Group", więc ta sama firma, która tworzy oprogramowanie nboxa...

TYlko czy kanał zwrotny będzie polegał na tym, że trzeba będzie podłączyć nboxa do internetu (przez ethernet), bo przecież nie ma innego kanału zwrotnego :?:

POza tym, czy będzie dodawana jakaś klawiaturka na usb, czy wszystko z pilota będziemy wklepywać jak smsy?...

eSiK
2006-12-14, 16:59
Klawiatura bezprzewodowa, która działa jak drugi pilot ;)
Ale z pilota zwykłego też będzie można spokojnie operować...

Realny
2006-12-16, 16:48
Ciekawe ile taki pakiecik TeleDOM może kosztować? Ja osobiście gdy zakupie N to zamiast gierek typu tetris, oczekuje czegos więcej niż "usługi interaktywne ala polsat, and c+".