PDA

Zobacz pełną wersję : Blokada N'ki

stona
2008-11-12, 20:31
Witam! Jestem tu nowy i potrzebuje pilnie pomocy!
Mam problem z n'ka , ponieważ zapłaciłem rachunek po terminie, i w dzień w który mijał termin zablokowali mi sygnał. Wiecie może co mam zrobić teraz(gdy już jestem tydzień po zapłacie) i dalej mam zablokowaną n'ke . Jak biorę ustaw sygnał to normalnie mam sile 90% i jakość 50% ale nie działają mi programy. Co ma zrobić, bo dodzwonić do nich się nie mogę.

Z góry dzięki. Pozdrawiam :|

major_2008
2008-11-12, 20:38
Witam! Jestem tu nowy i potrzebuje pilnie pomocy!
Mam problem z n'ka , ponieważ zapłaciłem rachunek po terminie, i w dzień w który mijał termin zablokowali mi sygnał. Wiecie może co mam zrobić teraz(gdy już jestem tydzień po zapłacie) i dalej mam zablokowaną n'ke . Jak biorę ustaw sygnał to normalnie mam sile 90% i jakość 50% ale nie działają mi programy. Co ma zrobić, bo dodzwonić do nich się nie mogę.

Z góry dzięki. Pozdrawiam :|

Chyba coś pomyliłeś, sygnał powinieneś mieć minimum miesiąc po terminie zapłaty. Napewno "N" nie wyłącza sygnału z dniem terminu zapłaty. Tak to tylko może być w polszajsie (ale nawet oni czekają tydzień - przynajmniej kiedyś tak było, jak jest teraz nie wiem)

hejol
2008-11-12, 20:56
Izolda lub Tristan już o tym pisali 2 miesiące i dopiero sygnał odcinają

ibot
2008-11-12, 21:45
Bzdura ! Nka nie odcina sygnału, po włączeniu na tle obrazu masz komunikat o niezapłaceniu rachunku, aby go usunąć trzeba wpisać PIN kod.
Widziałem to kiedyś przez tydzień (wyjechałem na 6dni, po przyjeździe to samo), uważam to za cywilizowaną formę przypominania.
Najpierw resenuj (wtyczka z gniazdka), ewentualnie antena do poprawki bo usiadło 7 dachowych obesrańców czyli jak mówią w centrali - 7 ptaszków.

abdj
2008-12-19, 11:48
moge dostac link gdzie Izolda pisała o tym :D

spn
2008-12-20, 02:26
moge dostac link gdzie Izolda pisała o tym :D

Używanie wyszukiwarki nie boli... Posty z tego forum można nawet wyszukiwać przez Google :)