Wróć   n telewizja nowej generacji > n news > n konferencja

n konferencja 7. konferencja telewizji nowej generacji n

Odpowiedz

Narzędzia wątku

Stary 2010-07-14, 10:39
Maciek_n
n przedstawiciel

Maciek_n jest offline
Maciek_n has a reputation beyond reputeMaciek_n has a reputation beyond reputeMaciek_n has a reputation beyond reputeMaciek_n has a reputation beyond reputeMaciek_n has a reputation beyond reputeMaciek_n has a reputation beyond reputeMaciek_n has a reputation beyond reputeMaciek_n has a reputation beyond reputeMaciek_n has a reputation beyond reputeMaciek_n has a reputation beyond reputeMaciek_n has a reputation beyond repute
Domyślnie

Przekażemy taką informację w odpowiednim czasie.

Odpowiedź z Cytatem

Stary 2010-07-14, 11:04
Jarosław K.
Senior

Jarosław K. jest offline
Jarosław K. has a reputation beyond reputeJarosław K. has a reputation beyond reputeJarosław K. has a reputation beyond reputeJarosław K. has a reputation beyond reputeJarosław K. has a reputation beyond reputeJarosław K. has a reputation beyond reputeJarosław K. has a reputation beyond reputeJarosław K. has a reputation beyond reputeJarosław K. has a reputation beyond reputeJarosław K. has a reputation beyond reputeJarosław K. has a reputation beyond repute
Domyślnie

Cytat:
napisał(a) radom1983 Zobacz post
Ciekawe kiedy nowa konferencja? jesien???
Na razie nikt nie powiedział, że w ogóle będzie.

NAPRAWCIE WYSZUKIWARKĘ W PROGRAMIE TV!

Odpowiedź z Cytatem

Stary 2010-07-14, 11:39
connor
Senior

Awatar connor

connor jest teraz online
Miasto: 15.01125 E
connor has a reputation beyond reputeconnor has a reputation beyond reputeconnor has a reputation beyond reputeconnor has a reputation beyond reputeconnor has a reputation beyond reputeconnor has a reputation beyond reputeconnor has a reputation beyond reputeconnor has a reputation beyond reputeconnor has a reputation beyond reputeconnor has a reputation beyond reputeconnor has a reputation beyond repute
Domyślnie

po wywiadzie Markusa można wysondować że kolejnych konferencji już nie będzie.

Odpowiedź z Cytatem

Stary 2010-08-02, 20:10
maki
junior

maki jest offline
maki is an unknown quantity at this point
Domyślnie

Wiadomo już coś na temat konferencji, czy się odbędzie? Rok temu była 2.09, czyli w tym roku może być już za miesiąc. Oby, bo konferencje n mają swój klimat i pozytywnie zaskakują

Odpowiedź z Cytatem

Stary 2010-08-02, 20:29
olo46
Senior

olo46 jest offline
olo46 has a reputation beyond reputeolo46 has a reputation beyond reputeolo46 has a reputation beyond reputeolo46 has a reputation beyond reputeolo46 has a reputation beyond reputeolo46 has a reputation beyond reputeolo46 has a reputation beyond reputeolo46 has a reputation beyond reputeolo46 has a reputation beyond reputeolo46 has a reputation beyond reputeolo46 has a reputation beyond repute
Domyślnie

Cytat:
napisał(a) maki Zobacz post
Wiadomo już coś na temat konferencji, czy się odbędzie? Rok temu była 2.09, czyli w tym roku może być już za miesiąc. Oby, bo konferencje n mają swój klimat i pozytywnie zaskakują
Nic nie wiadomo. Nie jest też pewne czy konferencje w takiej konwencji jak dotychczas będą dalej zwoływane.

Odpowiedź z Cytatem

Stary 2010-08-03, 16:44
antekpolicmajster
Senior

Awatar antekpolicmajster

antekpolicmajster jest offline
antekpolicmajster ma wyłączona reputację
Domyślnie

Dla mnie może tych konferencji nie być, i tak z tego co jest zapowiadane , nic się nie sprawdza, dla mnie wrzesień 2010 roku będzie wyznacznikiem co do przyszłości N...
Jeśli nic szczególnego nie dodadzą na jesień to wieszczę rychły koniec projektu o nazwie N...pójdzie w odstawkę do ,,Archiwum X''jako,,chcę wierzyć''

Odpowiedź z Cytatem

Stary 2010-08-03, 19:00
olo46
Senior

olo46 jest offline
olo46 has a reputation beyond reputeolo46 has a reputation beyond reputeolo46 has a reputation beyond reputeolo46 has a reputation beyond reputeolo46 has a reputation beyond reputeolo46 has a reputation beyond reputeolo46 has a reputation beyond reputeolo46 has a reputation beyond reputeolo46 has a reputation beyond reputeolo46 has a reputation beyond reputeolo46 has a reputation beyond repute
Domyślnie

Cytat:
napisał(a) antekpolicmajster Zobacz post
Dla mnie może tych konferencji nie być, i tak z tego co jest zapowiadane , nic się nie sprawdza, dla mnie wrzesień 2010 roku będzie wyznacznikiem co do przyszłości N...
Jeśli nic szczególnego nie dodadzą na jesień to wieszczę rychły koniec projektu o nazwie N...pójdzie w odstawkę do ,,Archiwum X''jako,,chcę wierzyć''
Część się sprawdza od razu, część z wielkim opóźnieniem, a część wciąż czeka na realizację. Dla mnie też konferencje nie są konieczne.
Nie dołączaj do wąskiej grupy wieszczących upadek zbyt pochopnie bo później znajdziesz się w niezręcznej sytuacji nie wiedząc jak z tego się z honorem wycofać.

Odpowiedź z Cytatem

Stary 2010-08-03, 19:41
antekpolicmajster
Senior

Awatar antekpolicmajster

antekpolicmajster jest offline
antekpolicmajster ma wyłączona reputację
Domyślnie

Napisałem ,,jeśli''...
Oczywiście że nie chcę upadku Nki , bo i tak zawartość pakietowa względem konkurencji jest zadowalająca i mi odpowiada , co nie znaczy że jestem w 7 niebie...
Jak już wspominał Teddy nadal oferta dokumentalna jest uboga i tu upatrywał bym rozwinięcia pakietu KNŚ...
Na piłkę nożną nie ma szans , na dobry film [czytaj nFilm] musimy jeszcze trochę , czyli 2-3 lata poczekać, więc dobrego dokumentu nigdy za wiele...
Ale że wrzesień za pasem , więc jestem dobrej myśli

Odpowiedź z Cytatem

Stary 2010-08-04, 13:32
olo46
Senior

olo46 jest offline
Domyślnie

Cytat:
napisał(a) antekpolicmajster Zobacz post
...nadal oferta dokumentalna jest uboga i tu upatrywał bym rozwinięcia pakietu KNŚ...Ale że wrzesień za pasem , więc jestem dobrej myśli
W pełni popieram, w moim domu pakiet KNŚ jest najwięcej oglądanym plus trochę sportu (ale to tylko ja). Na zbyt dużo we wrześniu (październiku) nie liczę, ale na trochę jak najbardziej.

Odpowiedź z Cytatem

Stary 2010-08-05, 09:10
pawcho1
Senior

pawcho1 jest offline
pawcho1 ma wyłączona reputację
Domyślnie

No na 90% dadzą wreszcie multiroom,pewnie ze 2 nowe kanały/o ile wymienią się sygnałem z innymi platformami/ i oże obeicają nowe wodotryski aha ewent. wspomną coś o urozmaiceniu oferty Nfilmów ale to raczej w sferze kolejnych obiecanek.

Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Narzędzia wątku

Zasady Postowania